КАСОВИ АПАРАТИ

1А100S KL/DVV
А100S KL/DVV

ELTRADE A100S KL/DVV са съобразени с изискванията на българското финансово законодателство предназначени за отчитане на оборотите от продажби на стоки и услуги и трансферирането им към сървъра на НАП посредством вграден GPRS осигуряващ дистанционна връзка между ФУ и НАП. ELTRADE А100S KL е с вграден GPRS модул и КЛЕН (контролна лента на електронен носител) ELTRADE А100S 03 DVV е с вграден GPRS модул.

2А300S KL/DVV
А300S KL/DVV

ELTRADE А300S KL/DVV са съобразени с изискванията на българското финансово законодателство за отчитане на оборотите от продажби на стоки и услуги и трансферирането им към сървъра на НАП посредством вграден GPRS модул, осигуряващ дистанционна връзка между ФУ и НАП. ELTRADE А300S KL е с вграден GPRS модул и КЛЕН (контролна лента на електронен носител). ELTRADE А300S DVV и ELTRADE А300S модел D DVV са с вграден GPRS модул.

3А800S DV
А800S DV

A800S DV е фискален електронен касов апарат, притежаващ множество възможности за удовлетворяване на нуждите и изискванията на различни видове офиси, магазини, супермаркети, аптеки, бутици, ресторанти, барове, дискотеки, хотели и др. Касовият апарат е съобразен с изискванията на финансовото законодателство и разполага с GPRS модул за връзка с НАП като A800S DV е с външен данъчен терминал.

Касови апарати

Фискални принтери

Електронни везни

Контакти

  •  
  • Брояч:         
  •  
  • Web design:   Сайт Лого Визия Дизайн