КАСОВИ АПАРАТИ

1Daisy Micro C-KL
Daisy Micro C-KL

Електронният касов апарат Daisy Micro C-KL с КЛЕН (контролна лента на електронен носител) и вграден данъчен терминал за връзка с НАП отговаря изцяло на изискванията на Наредба H-18 на Министерство на Финансите. - големи и удобни бутони - голям дисплей - удобен за работа в натоварени търговски обекти - магазини, бутици, сервизи, аптеки, офиси, ресторанти и др.

2Daisy еXpert-KL
Daisy еXpert-KL

Daisy eXpert-KL е компактен касов апарат, съобразен с последните изменения на Наредба Н-18 на Министерство на Финансите. Дистанционната връзка с НАП се осъществява посредством вградения данъчен терминал. - компактен размер - удобен и устойчив - ергономичен - подходящ за слабо натоварени обекти, офиси, както и за работа в натоварени обекти при наличие на приложна програма в режим на Фискален принтер

3Perfect S-KL
Perfect S-KL

Perfect S-KL е компактният от луксозната серия касови апарати от ново поколение Perfect, който отговаря изцяло на изискванията на Наредба Н-18 на Министерство на Финансите. Моделът е предназначен за хора със стил, които не правят компромиси - иновативен дизайн - компактен размер - бутон „Help” в помощ на потребителя - удобни клавиши - динамично визуализиране размера на цифрите - висока скорост на печат при работа с приложна програма /режим Фискален принтер/ - стационарният вариант на апарата е подходящ за магазини, аптеки, бутици, дрогерии и др.

4Perfect M-KL
Perfect M-KL

Daisy Perfect M-KL е оптималният касов апарат от серията Perfect, отговарящ на изискванията на Наредба Н-18 на Министерство на Финансите. - иновативен дизайн - оптимален размер - бутон „Help” в помощ на потребителя - удобни клавиши - динамично визуализиране размера на цифрите - висока скорост на печат при работа с приложна програма /режим Фискален принтер/ - удобен и подходящ за търговски обекти с голяма натовареност като хранителни магазини, аптеки, ресторанти и др.

Касови апарати

Фискални принтери

Електронни везни

Контакти

  •  
  • Брояч:         
  •  
  • Web design:   Сайт Лого Визия Дизайн